Kevään alkeiskurssille ei enää oteta uusia harrastajia. Seuraava alkeiskurssi alkaa syyskuussa 2019.

Alkeiskurssi kevät 2019

Harjoitusajat 28.1.2019 alkaen: tiistaisin ja torstaisin klo 18.00-19 .00
Harjoituspaikka: Rajakylän Tenniskeskuksen yläsali, Latukuja 2, 01280 Vantaa

Taekwondo on korealainen kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka on tunnettu erityisesti tehokkaista ja näyttävistä potkutekniikoistaan. Se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Taekwondon harrastaminen Mudokwan Vantaa -seurassa on turvallista kunnon kohotusta, mukavia harjoituskavereita, toimivaa itsepuolustusta ja halutessasi kilpavalmennusta. Alkeiskurssilla opitaan muun muassa turvallinen kaatuminen, peruspotkuja, -lyöntejä ja -torjuntoja. Harjoituksiin kuuluvat oleellisena osana liikkuvuuden parantaminen venytyksillä sekä koordinaation ja lihaskunnon kasvattaminen.

Mudokwan Vantaassa pääset heti seuran mustien vöiden oppiin. Keväällä 2019 opettajina ovat Tatu Iivanainen (5. dan, 3x MM-tuomari) ja Anna Koskela (3. dan, Suomen ensimmäinen naispuolinen kansainvälinen ottelutuomari).

Voit kokeilla lajia ensimmäiset kaksi viikkoa veloituksetta.

Kurssimaksu 150 euroa sisältää koko kevätkauden harjoittelun toukokuun loppuun saakka, kaksi vyökoetta (sis. vyöt) sekä Taekwondoliiton passin. Keltaisen vyön suoritettuasi voit heti keväällä jatkaa seurassa harrastamista siirtymällä yleistreeneihin. Alkeiskurssin maksuun kuuluvat myös kesätreenit, jotka pidetään kerran viikossa kesäkuun alusta juhannukseen. Kesätauko pidetään heinäkuussa. Syyskausi alkaa elokuussa ja sitä ennen ehditään pitää vielä muutamat kesäharjoitukset.

Kurssi sopii yli 10-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Ilmoittautuminen paikan päällä. Mukaan voi tulla, vaikka ei pääsisi ensimmäiseen kokoontumiseen. Harjoitusasuksi käyvät verryttelyhousut ja t-paita.

Lisätietoja: Tatu Iivanainen, puh. 040 831 33 66, tatu.iivanainen@gmail.com.