Seuraava alkeiskurssi alkaa

tammikuussa 2022.

Tälle sivulle tulevat alkeiskurssin tiedot.


Jätä sähköpostiosoitteesi tällä lomakkeella, jos haluat, että pidämme sinut ajan tasalla siitä, milloin alkeiskurssi alkaa. Sähköpostiosoitettasi ei käytetä muuhun.

Syksyn 2021 alkeiskurssi

Harjoitusajat 14.9.2021 alkaen: tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 - 19.00
Harjoituspaikka: Rajakylän Tenniskeskuksen yläsali, Latukuja 4, 01280 Vantaa

Pääsemme aloittamaan alkeiskurssin suunnitellusti sisätiloissa.

Taekwondo on korealainen kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka on tunnettu erityisesti tehokkaista ja näyttävistä potkutekniikoistaan. Se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Taekwondon harrastaminen Mudokwan Vantaa -seurassa on turvallista kunnon kohotusta, mukavia harjoituskavereita, toimivaa itsepuolustusta ja halutessasi kilpavalmennusta. Alkeiskurssilla opitaan muun muassa turvallinen kaatuminen, peruspotkuja, -lyöntejä ja -torjuntoja. Harjoituksiin kuuluvat oleellisena osana liikkuvuuden parantaminen venytyksillä sekä koordinaation ja lihaskunnon kasvattaminen.

Mudokwan Vantaassa pääset heti seuran mustien vöiden oppiin. Päävastuu syksyn 2021 kurssista on Tatu Iivanaisella (5. dan, 4 x MM-tuomari), jonka lisäksi seuran muut ohjaajat ovat opettamassa kurssilla.

Voit kokeilla lajia ensimmäiset kaksi viikkoa veloituksetta.

Kurssimaksu 150 euroa sisältää koko syyskauden harjoittelun joulukuun loppuun asti, kaksi vyökoetta (sis. vyöt), seuran jäsenmaksun sekä Taekwondoliiton passin. Keltaisen vyön suoritettuasi joulukuussa voit heti jatkaa seurassa harrastamista siirtymällä yleistreeneihin.

Kurssi sopii yli 10-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Ilmoittautuminen paikan päällä. Mukaan voi tulla, vaikka ei pääsisi ensimmäiseen harjoitukseen. Harjoitusasuksi käyvät verryttelyhousut ja t-paita.

Lisätietoja: Tatu Iivanainen, puh. 040 831 33 66, tatu.iivanainen@gmail.com.