Kevään alkeiskurssi alkaa tiistaina 31.1.2023!

Harjoitusajat 31.1.2023 alkaen: tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 - 19.00
Harjoituspaikka: Rajakylän Tenniskeskuksen yläsali, Latukuja 2, 01280 Vantaa

Taekwondo on korealainen kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka on tunnettu erityisesti tehokkaista ja näyttävistä potkutekniikoistaan. Se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Taekwondon harrastaminen Mudokwan Vantaa -seurassa on turvallista kunnon kohotusta, mukavia harjoituskavereita, toimivaa itsepuolustusta ja halutessasi kilpavalmennusta. Alkeiskurssilla opitaan muun muassa turvallinen kaatuminen, peruspotkuja, -lyöntejä ja -torjuntoja. Harjoituksiin kuuluvat oleellisena osana liikkuvuuden parantaminen venytyksillä sekä koordinaation ja lihaskunnon kasvattaminen.

Mudokwan Vantaassa pääset heti seuran mustien vöiden oppiin. Päävastuu kevään 2023 kurssista on Tatu Iivanaisella (5. dan, 5 x MM-tuomari), jonka lisäksi seuran muut ohjaajat ovat opettamassa kurssilla.

Voit kokeilla lajia ensimmäiset kaksi viikkoa veloituksetta.

Kurssimaksu 150 euroa sisältää koko kevätkauden harjoittelun toukokuun loppuun asti, kaksi vyökoetta (sis. vyöt), seuran jäsenmaksun sekä Taekwondoliiton passin. Keltaisen vyön suoritettuasi toukokuussa voit heti jatkaa seurassa harrastamista siirtymällä yleistreeneihin.

Kurssi sopii yli 10-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Ilmoittautuminen paikan päällä. Mukaan voi tulla, vaikka ei pääsisi ensimmäiseen harjoitukseen. Harjoitusasuksi käyvät verryttelyhousut ja t-paita.

Lisätietoja: Tatu Iivanainen, puh. 040 831 33 66, tatu.iivanainen@gmail.com.