Harjoitusajat muuttuvat 28.1. ja muita tiedotteita

21.1.2019

Harjoitusaikoihin tulee muutoksia 28.1.2019 kevään alkeiskurssin alkamisen myötä:
- Tiistain ja torstain keltaiset-mustat-harjoitusten tilalle tulevat totutusti alkeiskurssin harjoitukset.
- Maanantain dan-harjoitukset muuttuvat siniset-mustat-harjoituksiksi.
- Sunnuntaille tulee uusi harjoitusvuoro. 17.00-18.30 pidettävä harjoitus on tarkoitettu kaikille keltaisesta mustaan vyöhön.

Ajankohtaiset harjoitusajat näet aina Harjoitusajat-sivulta.

Maanantaina 28.1. pidetään siniset-mustat-harjoituksen tilalla 20.00-21.00 yli 14-vuotiaille harrastajille keskustelutilaisuus, jossa voi kertoa toiveistaan ja mahdollisista huolistaan harjoitusten yms. suhteen.

Maanantaina 25.2. pidetään harrastajien vanhemmille vanhempainilta 18.00-19.00. Vanhempainillassa kerrotaan seuran toiminnasta ja sen arvoista, seurataan harjoituksia ja tietenkin keskustellaan siitä, mikä vanhempia kiinnostaa. Vanhempainillasta tarkempi kutsu helmikuussa.

Avoimuuden lisäämiseksi seuran johtokunta on päättänyt laittaa kokoustensa pöytäkirjat kaikkien nähtäville seuran internet-sivuille. Pöytäkirjoista piilotetaan lähtökohtaisesti yksittäisiä henkilöitä koskevat asiat ja jotkin muut erikseen päätettävät yksityiskohdat, mutta tarkoituksena on, että johtokunnan päätöksistä kerrotaan harrastajille ja heidän vanhemmilleen mahdollisimman avoimesti.