Pronssia EM-kilpailuista!

25.11.2023

Liikesarjojen EM-kilpailuissa Itävallan Innsbruckissa mudokwanilaisten kilpailusuoritukset olivat lauantaina. 

Edellisenä iltana aikataulu vaikutti siltä, että sekä Lauran että Tatun ryhmäsarjat olisivat vasta lounastauon jälkeen, mutta aamupäivän sarjat sujuivatkin niin nopeasti, että miesten yli 30-vuotiaiden ryhmäsarja käytiin heti puoliltapäivin ja sen jälkeen vuorossa ollut naisten yli 30-vuotiaiden ryhmäsarja siirrettiin viime hetkellä lounastauon jälkeiseen aikaan.

Miesten ryhmissä Tatu (Mudokwan Vantaa), Jeppe (Taekwondo Vihti) ja Ville (Taekwondourheilijat 2011) pääsi suorittamaan neljäntenä viidestä ryhmästä. Suomalaiset ponnahtivat suorituksellaan kolmannelle sijalle ja myös pysyivät sillä viimeisenä esiintyneiden ruotsalaisten suorituksen jälkeenkin. Tatu, Jeppe ja Ville saivat siis kaulaansa EM-pronssia.

Naisten ryhmissä Laura (Mudokwan Vantaa), Laura (Taekwondourheilijat 2011) ja Miia (Budokwai Taekwondo) suorittivat viimeisinä kuudesta ryhmästä. Hienot ja vahvat suoritukset riittivät tällä kertaa viidennelle sijalle. Ero kolmanteenkin sijaan oli pieni, mutta tällä kertaa se erotti mitalista. Hienoa arvokilpailu-uran avaus Lauralta joka tapauksessa!